User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: Cloudy Tank but tests fine

  1. #1
    SCAPE Member SCAPEr Fishflood's Avatar
    Member Since
    Sep 2017
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    121
    Post Thanks / Like
    Real Name
    David
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cloudy Tank but tests fine

    Three weeks ago I thinned out my tank a bunch. I was getting some algae and I decided to just remove the plants with the algae rather than fight the uphill battle any longer. That seemed to have worked, everything looked great.

    Yesterday I noticed the tank didn't seem as clear. Today a little more cloudy. I put a Poly Filter into my Aquaclear 30 (12 gallon tank) this morning and still not any clearer. Tested everything and all the levels are the same as before the pruning, no ammonia or nitrates at all.

    Any thoughts as to why this is happening?

    **I did a15% water change 2 days ago.
    Last edited by Fishflood; 04-03-2019 at 04:58 PM.

  2. #2
    SCAPE Member SCAPEr ahboram's Avatar
    Member Since
    Jan 2016
    Location
    cerritos
    Posts
    328
    Post Thanks / Like
    Real Name
    abe
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bacteria bloom most likely. should go away soon enough.

  3. #3
    SCAPE Member SCAPEr Fishflood's Avatar
    Member Since
    Sep 2017
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    121
    Post Thanks / Like
    Real Name
    David
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Interesting! Thanks. From disturbing the gravel when I removed the plants, i guess.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •